L’ocell de colors

imgp5859

PRESENTACIÓ

Es tracta d’un espectacle d’animació amb música en directe.

La Chus és una rodamon que ha perdut el seu ocell de colors i demanarà l’ajut dels nens i nenes per recuperar-lo. Aquests hauran de bufar molt fort fins fer xiular la flauta màgica, que és l’unica cosa capaç de fer-lo tornar. En agraïment la Chus explicarà als nens el conte de la Miranda amb l’ajuda dels seus amics: el Pitus, el Tono i la Nani,uns músics de carrer que sempre l’acompanyen.

La Miranda és una nena petita que un dia va decidir marxar de casa i fotografiar el món per regalar-lo a la seva mare. Durant el seu particular viatge coneixerà pobles de tota mena on s’hi canten i ballen cançons . A través del relat i de la música aquests personatges faran ballar els nens tot jugant amb la seva imaginació.

La durada és d’aproximadament 45 minuts

S’adreça a un públic infantil/familiar amb nens/nenes de primera infància.

SINOPSI DE L’OBRA   53026390191_4aed58138a_k1

La Miranda és una nena molt petita que viu amb la seva mare en una casa vella i atrotinada. La Miranda passa moltes estones sola perquè la seva mare ha de treballar tot el dia fóra de casa. A la Miranda li agrada molt llegir contes però especialment li agrada un que parla del món i de tots els pobles que l’habiten. La Miranda un bon dia se n’adona que la seva mare no ha sortit mai de les quatre parets que són casa seva i llavors decideix fer-li un regal: portar-li el món a casa. Agafa la vella màquina de fotografiar del seu avi i se’n va a rodar pel món. El primer poble on arriba és molt alegre i divertit on passen tot el dia ballant la molungua; després coneixerà un poble d’elefants tristos perquè tot ho veuen de color gris, la Miranda els ensenyarà a divertir-se amb la cançó-joc “mireu allà dalt…”; amb la Margarideta aprendrà a fer-se passar el mal de peu i el mal de panxa tot ballant el peu polidor; en un altre poble, on hi fa massa calor haurà de fer ploure un núvol gros i gandul; i finalment farà rodar les astes d’un vell molí que l’ajudarà a tornar a casa amb el tren de colors.

Un viatge a través de la imaginació per passar una estona divertida.

REPERTORI MUSICAL

El repertori: Dansa del nyitus, Cançó-joc de l’Elefant, Peu Polidor, Jhon Brown, Tarantela italiana, Cançó del Tren de Colors, Bear Necessities (El Llibre de la Selva).p10108071

FITXA ARTÍSTICA

Autora : Elena Codó
Direcció: Elena Codó
Producció: En clau de Clown
Vestuari: En Clau de Clown

Chus : Elena Codó, actriu
Nemo: Pol Aumedes, actor, acordió
Pitus: Marc Camacho, flauta
Tono: Toni Lladó, guitarra, percussió

FITXA TÈCNICA

Espai: exterior/interior, ampli per ballar amb els nens, escenari 6 x 4 metres,
Equip de so: taula amb quatre entrades per micro, lector de cd, altaveus, 1 micros de solapa/orella, 3 micros amb peu.
No requereix una il·luminació específica